torsdag 7 januari 2010

Städat bort julen!

Nu är julen över och har lagt ner all julinredning i chiffonjen. Julgranen har åkt ut och det blev en grön matta vid entren, när den skulle ut genom dörren. Har varit en mysig jul och längtar redan efter nästa jul! Nu när snön bara växer genom alla dessa snöflingor som kommer ner. Vi kommer att fortätta med vår renovering, det tar sin lilla tid, man kan ju inte göra allt på en gång! Här näst ska en kamin in i ett av rummen och det är endel före, som att mura färdigt plattan där kaminen ska stå på och en vägg som ska putsas och målas. Köket är inte riktigt färdig ännu, små detaljer kvar. Kommer eventuellt visa sedan hur det blir när det är färdigt!

2 kommentarer:

  1. Ja, du måste visa bilder! Jag är ju jättenyfiken! Vilket rum har du satt rullgardinen i? Är det hallen eller i ert matsalsrum?

    SvaraRadera
  2. I matsalsrummet har jag satt upp rullgardinerna. Hallen är inte färdig än på ett tag, badrummet ska rivas efter vi har börjat på det nya badrummet, så att hallen blir som ett stort rum och en gång igenom till ert gamla tv rum. Sort tack!:)

    SvaraRadera